Alt til ceremonien


Vi hjælper gerne til med alt det praktiske i forbindelse med ceremonien. Alt fra bestilling af blomster og gravsten til print af salmeark og udsyngningen.

Blomster og båredekorationer

Vi hjælper gerne med at bestille blomster, kistedekorationer, kranse, bårebuketter mm. fra jeres foretrukne blomsterbutik. Under samtalen kan vi se på billeder, der eventuelt kan inspirere til hvilke blomster kisten ønskes pyntet med. Såfremt højtideligheden ikke foregår i nærheden af kirkegården, sørger vi gerne for transporten af blomsterne til gravstedet.

Valg af Gravsten

Valg af gravsten foregår hos stenhuggeren hvor familien skal ud og vælge en. Hvis der skal laves en tilføjelse til en eksisterende gravsten kan vi bede stenhuggeren om at hente stenen og lave den ønskede tilføjelse.

Musik, solosang og salmeark

Måske har afdøde eller familien et ønske om musik eller solosang til højtideligheden. Vi kan være behjælpelige med at skaffe musikere eller solister. Ønskes der hjælp til trykning og udformning af salmeark kan vi tilbyde det.

Udsyngning

Det er en gammel skik, der sætter ord på og markerer et farvel. Når afdøde er lagt i kiste og bæres ud af sit hjem, plejehjem eller sygehuskapel synges en sang/salme eller der siges et digt.

Vi vil gerne stå for udsyngningen hvis det ønskes.