Susanne og Hans Boesen er dine erfarne bedemænd


Susanne og Hans Boesen har drevet begravelsesforretning siden 1997. Familien Boesens navn har dog i mange år været forbundet med netop dette erhverv idet Hans' oldefar, Jens Vilhelm Boesen, startede begravelsesforretning i Vejle i 1880. Boesens Begravelsesforretning var i familiens eje i næsten 100 år. I 1997 startede Susanne og Hans Boesen en selvstændig begravelsesforretning i Vejle. Det er vores ønske og håb, at vi kan leve op til de høje forventninger, der er til en mindeværdig og smuk højtidelighed.

Fokus på respekt og nænsomhed

Som professionelle bedemænd lægger vi vægt på at møde de pårørende med respekt og indføling. Vi ved, at man som pårørende står i en svær situation, når man både skal sige farvel til et menneske, man var nært forbundet med, det være sig familie eller ven, samtidig med at begravelse eller bisættelse skal koordineres.

Vi tilbyder derfor at klare de praktiske opgaver, så du kommer mere skånsomt  gennem den svære tid. Vi træffes døgnet rundt og kommer gerne hjem til dig for en uforpligtende samtale om dine ønsker. Når vi mødes, vil vi gennemgå alle familiens ønsker samt vejlede og informere om mulighederne.

Ønsker du at læse mere om os, kan du klikke her.

Min sidste vilje

Hvis du har personlige ønsker til, hvordan din begravelse eller bisættelse skal foregå, er det en god ide at få skrevet din sidste vilje. Husk, at dine valg kan være til stor hjælp for dine efterladte, når de skal planlægge højtideligheden. Det kan – midt i sorgen – være befriende for de efterladte at have en rettesnor at gå efter. På vores hjemmeside kan du finde Min sidste vilje, som du kan udfylde. 

Vi træffes døgnet rundt

Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om der er tale om et enkelt opklarende spørgsmål, eller om det drejer sig om et dødsfald, hvor du har påtaget dig at stå for det praktiske. Vi træffes døgnet rundt på telefon nr. 7582 2455 eller 7567 6100 alle ugens dage. I vores forretninger i Vejle og Uldum træffes vi efter forudgående aftale. Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på info@bedemandboesen.dk.